Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.
Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Cercador

Informació pràctica


Tota la informació sobre la cursa. Data: Diumenge 04/10/2022, hora sortida Gran Trail: 9 h., hora sortida Trail: 9:30 h.

Cursa-trail de muntanya de 27 Km. i 740 m. de desnivell positiu, organitzada per Agronimbus, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cadaqués, i que tindrà lloc el diumenge 10 d'Abril de 2022

La Trail Portlligat és una cursa-trail de muntanya de 12 Km. i 430 m. de desnivell positiu, organitzada per Agronimbus, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cadaqués.

Tan dissabte com diumenge s'organitzaran excursions i activitats guiades amb tren i vaixell al Cap de Creus, Paratge de Tudela, Portlligat, casc antic de Cadaqués, Far de Cala Nans i Cova de l'Infern.

Trobareu tota la informació turística i de serveis en aquests dos enllaços, preus especials per a corredors i acompanyants en molts establiments.

comparteix amb nosaltres

Cadaqués Trail Experience

petjada verda

Telèfon/whatsapp: 654.891.920 / 628.196.983
info@cadaquestrailexperience.com


Amb el suport de

logo agronimbuslogo ajuntament cadaques

Informació de la Cursa

Patrocinadors

Logo Metre Cúbic

inverse2022kh7arpubaledlenserbiosanarourahotel vall de basmorerahostal marinavolmorinsidipal2novavendabofillsportmarti faixoconsell comarcalroigyogi teadiputacio gironanutrisportrutes cadaquescadaques charterultrescatalunya
eladio rueda

finques corcoll
fisic salut
grop
speakers
sport events